Hír: Sárvár, Jubileumi Saslövö 7x7 és Terep Saslöv? 2021.08.21-22.
(Kategória: Egyéb)
Küldte: admin
2021 augusztus 23 hétfő - 06.05

Sárvár, Jubileumi Saslövö 7x7 és Terep Saslövö 2021.08.21-22.
Még fel sem dolgoztuk a Szekszárdi Vb-Eb élményeit, máris egy kétnapos fantasztikus versenyen találtuk magunkat.
Szombat reggel érkeztünk Sárvárra a Nádasdi várhoz. Pontosan 10 évvel ezelött egy fantasztikus ember, sporttársunk Rabotka György, Mindenki Gyuri bácsija megalkotta a Királyi Saslövök emlékére ezt a mai napig egyedi íjászversenyt! A vár tövében kialakított íjászpályán, 7x7m ként növekvö távolságból, 7 vesszövel löjük a l?lapot távolodó és némi szünet után közeledö sorozatban. Azt gondoljuk nyugodt szívvel mondható, hogy a bátrak és kitartó íjászok próbája ez. 7 növekvö szintet lehet elérni mellyel egy örök ranglistára kerül az íjász.
Gyuri bácsi az idei jubileumi fordulóra létrehozott egy újabb Saslövö megmérettetést, mégpedig kivitte Terepre a táblákat, így ma ezt a versenyt löhette az a 70 íjász, akik merték vállalni a kihívást.
Ismét bizonyítottak a Sárvári íjász egyesület tagjai kik segítették Gyuri bácsit a gondolata megvalósításában, hogy remek pályát építettek!
Köszönjük ezt a feledhetetlen hétvégét!
Bízunk benne, hogy ezentúl mindkét Saslövöt löhetjük minden évben!
Egyesületünkböl többen is részt vettünk ezen a rangos és nehéz versenyen, ahol módjában áll minden íjásznak a saját korlátait és a fejlödését lemérni. A mellett, hogy szép díjakat is kapunk a jó eredményekért, mindig egy nagyon jó és kellemes versenyben van részünk, ahol a legnagyobb ellenféllel kell mindig mindenkinek megküzdeni, önmagával.Ezen hír származási helye: Ring Íjász Sportegyesület
( http://ringse.hu/news.php?extend.486 )


Oldal létrehozási idő: 0.0409 másodperc, 0.0200 lekérdezési idő.